Acné

Acné

Amrani Beauty Solutions is de acne specialist in Leiden en omstreken. Heb je last van acné, puistjes, mee-eters of littekens en wilt u hier graag vanaf, dan ben je bij Amrani Beauty Solutions op het juiste adres.

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Bijna iedereen heeft er in meer of mindere mate wel eens last van gehad.

Wij werken, voor de behandeling van acné, uitsluitend met IMAGE Skincare producten waaronder de Clear Cell lijn. De Clear Cell producten zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de Acne huid.

IMAGE Skincare is een gerenommeerd merk wat zich door de jaren heen heeft bewezen en waarmee fantastische resultaten op het gebied van huidverbetering zijn geboekt!

Acné treatments

Acné Lift Level 1

Duur: 45  minuten | Kosten: 69 euro per behandeling

Een veilige en zachte peeling met dubbel effect, die zeer doeltreffend is tegen de acné bacterie.

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat keratine in een cel afbreekt. Het zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snelle huidvernieuwing.


Acné Advanced Lift Level 2

Duur: 60  minuten | Kosten: 89 euro

Een geavanceerde salicylzuurbehandeling tegen hardnekkige acné.

Salicylic / Glycoliczuur Solution versterkt met 25% Retinol Enhancer.

Acné home products

Om het maximale resultaat te behalen en te garanderen adviseren  we altijd om de Image Clear Cell  thuisproducten te gebruiken.  Ook om het herstel van de huid te versnellen.

Clear Cell

Clear Cell is een zeer effectieve lijn om verschillende vormen van Acné te bestrijden. Het vermindert ontstekingen, verwijdert overmatig vet en zuivert de huid.

Deze producten zijn op basis van onder andere salicylzuur, benzoyl peroxide, glycolzuur, retinol (vitamine A), tea tree, zwavel en oligopeptide 10. De Image Skincare Clear Cell lijn is geschikt voor acné, vette huid en acné gevoelige huid.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist je dat zorgverzekeraars onze acnebehandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wil je hier meer informatie over, dan kun je contact opnemen met Amrani Beauty Solutions.