Eye treatments

Wil je rimpels onder je ogen zichtbaar verminderen? Donkere kringen en wallen ontstaan niet alleen door weinig nachtrust. Erfelijkheid, zon, gebruik van verkeerde producten en het ouder worden spelen ook een rol.
 Volgende oogbehandelingen zijn te combineren met de meeste behandelingen of als losstaande behandeling!

2-Layer Eye Lift


Duur: ca. 20 minuten | 
Kosten: 25 euro

Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek.

Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling.


Power Patch® Eye Lift

Duur: ca. 20 minuten | 
Kosten: 29 euro

Een authentieke revolutie in de wereld van cosmetische patches:
Power Patch®, micro-elektronische patches. Door een iontoforese-behandeling optimaliseert de Power Patch® de functies van een transdermic patch. Hierdoor dringen de actieve ingrediënten dieper in de huidlaag.
De elektrisch geladen deeltjes vormen de iontoforese-behandeling dat uit elektrostoten tussen elektronische en ionische deeltjes van hetzelfde stukje bestaat. De patch heeft een occlusief (verstrakkend) effect; met de elektrostoten erbij is het extra krachtig. Hierdoor dringen de actieve ingrediënten sneller en intenser de huidlaag in en worden er geweldige resultaten geboekt.!