Gezichtsbehandeling

Facials

Gezichtsbehandelingen voor iedereen. Mannen, vrouwen, jong en oud. Je hoeft geen huidprobleem te hebben. Deze facial is voor gestreste huid of om een extra boost aan je huid te geven.

Amrani’s Signature mini facial

Duur: 35 minuten | Kosten: 39 euro

Een op maat gemaakte gezichtsbehandeling. De Amrani Skin Specialist geeft na de huidanalyse en aan de hand van je wensen aan waar zij het accent van de facial op wil laten liggen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: anti-aging, een extra diepte reiniging, een vitamin boost, een extra hydraterende boost, een lichte peeling etc.


Amrani’s Signature facial

Duur: 75 minuten | Kosten: 89 euro

Een op maat gemaakte gezichtbehandeling. De Amrani Skin Specialist geeft na de huidanalyse en aan de hand van je wensen aan waar zij het accent van de facial op wil laten liggen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: anti-aging, een extra diepte reiniging, een vitamine boost, een extra hydraterende boost, een lichte peeling etc.


The Signature Face Lift – 4 Layer Lift

Duur: 60 minuten | Kosten: 79 euro

30% Vitamine C / Enzyme Solution

Met deze revolutionaire 4-layer facelift zie je al na 1 behandeling een verbluffend resultaat. De hoge dosis vitamine C, Glycolzuur 30% en zachte maar krachtige enzymen versnellen de celvernieuwing en verfrissen, verstevigen en lichten de huid op. Zeer geschikt voor: Rosacea/Couperose, zwangere vrouwen, droge gedéhydrateerde huid, rokers huid, grauwe en vermoeide huid.


Organic Passion Peptide Peel

Duur: 60 minuten | Kosten: 79 euro

15% Papaya / Peptide Peel

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan je huid. Een behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren. De tint van de huid wordt aanzienlijk beter en de huid krijgt een mooiere textuur en betere hydratatie. Peptide Peel is geschikt voor: huid uit balans, zwangere vrouwen, rokers huid, gedéhydrateerde huid, gevoelige huid, reizigers, verouderde huid.


Oxygen lift facial

Duur: 60 minuten | Kosten: 99 euro

De Oxygen lift behandeling is een unieke behandeling met direct resultaat en geschikt voor iedere huidtype.

De behandeling bestaat uit een zachte reiniging, een enzymatische peeling op basis van ananas en papaya, die op een milde manier de dode huidcellen verwijdert en onzuiverheden verwijdert.

Gevolgd door het unieke bruisende zuurstof masker, een hele aparte ervaring. Het zorgt direct voor een frissere, meer egale teint en laat je huid stralen. Na het masker wordt een huidverbeterende enhancer op basis van stamcellen aangebracht. Dit bevordert de celvernieuwing en herstelt de cellen.