Pigmentation

Amrani Beauty Solutions biedt ook prima oplossingen voor pigmentvlekken. Ouderdomsvlekken, zonneschade en melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, worden succesvol en doeltreffend aangepakt. Waardoor de vlekken verminderen of zelfs verdwijnen.

Pigmentvlekken ontstaan doordat er teveel pigment wordt aangemaakt op één plek in de huid. Dit kan worden veroorzaakt door huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en door zonlicht. Het is dan ook erg belangrijk dat de huid preventief wordt beschermt tegen de zon met een minimale SPF van 30.

Lightening Lift level 1

Duur: 45 minuten | Kosten: 79 euro

50%Lactic / Kojiczuur Solution.  
Deze peeling cocktail is een uitstekende mix van stoffen die de huid verstevigen en oplichten. Goed toe te passen bij:

  • oppervlakkige pigmentatie,
  • zonne-/donkere vlekken
  • ongelijke huidteint.

Bruine vlekken zullen de eerste dagen na de behandeling donkerder worden, daarna zal de huid zachter, lichter en uiteindelijk vlekvrij zijn.


Lightening Lift Level 2

Duur: 60 minuten | Kosten: 89 euro

50% Lactic / Kojiczuur Solution versterkt met 25% Kojic Enhancer. 
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Lightening liftbehandeling niveau 1 en is geschikt voor matige tot ernstige pigmentstoornissen.


Cosmelan treatment

Kosten: 549 euro

Pigmentvlekken verminderen of verdwijnen met de Cosmelan behandeling! Cosmelan is veilig in gebruik, verbetert en verzorgt de huid!

Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd bewezen als dé behandeling van hyperpigmentatie en melasma (bekend als zwangerschapsmasker). Deze behandeling is inmiddels ruim 25 jaar een erkende behandeling die wordt toegepast door huidspecialisten en artsen.

Cosmelan remt de pigmentproductie in de huid, waardoor donkere vlekken sterk verminderen en zelfs geheel kunnen verdwijnen. Dit in tegenstelling tot andere producten die de pigmentvlekken in de huid bleken, wat vervelende bijwerkingen tot gevolg kan hebben.


Ageless home products

Om het maximale resultaat te behalen en te garanderen adviseren  we altijd om de Image Ageless thuis producten te gebruiken.

Een effectieve productlijn voor het tegengaan en het behandelen van ouderdomtekens. De AGELESS-producten stimuleren de huidverjonging en zorgen voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijnen en rimpels worden door het gebruik van deze producten minder.