02 lift
&
IPL Huidverjonging

O2 Lift zuurstofbehandeling

Deze behandeling wordt ook weleens glow treatment genoemd. Deze luxe spa-behandeling zorgt namelijk voor een prachtige lichtgevende huid die gezond aanvoelt en straalt. Met behulp van zuurstof, van planten afkomstige stamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde enzymatische botanicals levert O2 Lift een spa-ervaring met onmiddellijke resultaten. Vooral geschikt voor een feestje, bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

IPL Huidverjonging

IPL (Intense Pulse Light) Huidverjonging bestrijdt de tekenen van het ouder worden met flitslicht en geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling. Na uw vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af en na uw veertigste levensjaar is nog maar dertig procent van de huidcellen actief. De huid veroudert en wordt dunner en slapper. Ook ontstaan er rimpels. Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces. Hierdoor ontstaan er naarmate u ouder wordt pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Deze oneffenheden zijn nu goed te behandelen met IPL Huidverjonging. Deze behandeling pakt kleine rimpels, lijntjes en algehele verslapping van de huid aan.

 

Hoe werkt IPL Huidverjonging?
IPL is één van de veiligste en meest doeltreffende methoden om huidveroudering tegen te gaan. Met behulp van gepulseerde licht wordt collageen gestimuleerd. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt nog voldoende collageen aangemaakt waardoor de huid stevig en soepel is. Dit neemt af naarmate we ouder worden. De IPL Huidverjonging zorgt voor een toename en herverdeling van het collageen in de huid, waardoor deze zich weer kan herstellen. Ook bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid nemen toe en het bindweefsel wordt effectief ontgift door deze behandeling. Terwijl de huidveroudering diep in de huid wordt tegengegaan, werkt deze behandeling samen met de natuurlijke processen van de huid. De huid wordt weer steviger, fijne lijnen verdwijnen en diepe rimpels verminderen.

 

Voor het beste resultaat
De behandeling is erg effectief bij beginnende huidveroudering. Ook in een gevorderd stadium kunnen we met deze IPL-behandeling nog wel zichtbaar resultaat van 80 procent vermindering behalen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos. Afhankelijk van uw huid en wensen bepalen we het aantal behandelingen. Wij stellen altijd minimaal vier behandelingen voor.