MicroSkinPolish (MSP)

een pijnloze en effectieve manier om elk huidtype te egaliseren, verfrissen en te verstevigen.

​Door deze behandeling wordt de huid weer in optimale conditie gebracht en worden oneffenheden, acnélittekens, grove poriën, kleine rimpeltjes en pigmentatie aangepakt. De huid wordt gestimuleerd en geactiveerd om het collageen en elastine aan te maken. MicroSkinPolish is een pijnloze en effectieve manier om elk huidtype te egaliseren, verfrissen en te verstevigen.

 

Hoe werkt MicroSkinPolish?
De eerste stap van de behandeling is het verwijderen van de oude en dode huidcellen middels een krachtige microdermabrasie behandeling. Tijdens de tweede stap wordt in de huid het zeer hoogwaardige hyaluronzuur ingebracht. Dit gebeurt met behulp van cold laser & LED handstuk die de stof in de huid geleidt. De cold laser stimuleert tegelijkertijd ook de bloedsomloop en het celmetabolisme waardoor het volume en de elasticiteit van de huid herstellen en fijne oneffenheden juist vervagen. Ten slotte wordt er een gezichtsmasker met actieve werkzame stoffen, passend bij de huid, opgebracht. De actieve werkzame stoffen worden goed opgenomen door de huid doordat de dode hoornlaag van de huid al is verwijderd.

 

Voor het beste resultaat
MicroSkinPolish is een huidverfrissende behandeling waarbij de dode hoornlaag van de huid wordt verwijderd. Door de behandeling, die onder een vacuüm wordt uitgevoerd, wordt het onderhuidse weefsel gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Na één behandeling ziet uw huid er al frisser en gladder uit. Voor een volledig resultaat raden wij wel meerdere behandelingen (kuur) aan. Een kuur bestaat doorgaans uit drie tot acht behandelingen. Dit is ook afhankelijk van uw huid en wensen.