Peelings

Amrani Beauty Solutions biedt diverse peelings aan die een positieve werking hebben op het verouderingsproces van de huid en huidproblemen. Peelings zijn ook heilzaam als u uw huid goed wilt onderhouden.

 

Hoe werkt een peeling?
Een peeling stimuleert de opschuiving van nieuwe huidcellen waardoor de huid er jonger en gezonder uit gaat zien. Als we ouder worden, vertraagt de vernieuwing van huidcellen waardoor de huid dof en ruw kan worden. De huid oogt dan niet meer zo fris als vroeger. De peeling verwijdert een dun laagje van de bovenste huidlaag waardoor de lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken of fijne littekens minder zichtbaar worden. De huid wordt gladder en u krijgt een frissere uitstraling.

 

Voor het beste resultaat
Voorafgaand aan de eerste behandeling stellen we een persoonlijk plan voor u op. Afhankelijk van uw wensen en de conditie van de huid, kunnen er meerdere behandelingen worden aanbevolen. We werken probleemoplossend en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen.


Vergoed door de zorgverzekeraar
Eventuele vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Bij een aanvullende zorgverzekering worden behandelingen van acné (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar.
Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met Amrani Beauty Solutions.

Anti-aging peeling

Wrinkle lift level I
Milde peeling voor alle fases van verouderde huid en huid met pigmentstoornissen. Op basis van: 40% glycolzuur

 

Wrinkle lift level II
Intensieve peeling die geschikt is voor de matig tot sterk verouderde huid, en matige pigmentstoornissen. Deze peeling kan alleen worden ondergaan na de Wrinkle lift level l-behandeling. Op basis van: 40% tot 70% glycol-retinol.

Acné peeling

Acné lift level I
Deze peeling is geschikt voor de vette huid en de huid die last heeft van acné. De behandeling is ideaal voor de jonge huid en de huid die last heeft van verwijde poriën en overmatige talgafscheiding. Bij deze peeling wordt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur) gebruikt. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat het overschot aan talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en een snellere vernieuwing van de cellen. Op basis van: 10% salicylzuur en 10% glycolzuur.

 

Acné beta lift level II
Deze peeling behandelt ernstige acné en comedonen in het gezicht, op het decolleté en rug. Het is een zeer effectieve behandeling voor de sterk verouderde acnéhuid met pigmentstoornissen. Op basis van: 20% salicyzuur

 

Microdermabrasie
Microdermabrasie is een diepe peeling waarbij fijne steriele kristallen onder vacuümdruk over de huid worden bewogen om zo de huid voorzichtig te ‘zandstralen’. De bovenste huidlagen worden tijdens de behandeling verwijderd en de huid wordt verdund; de huid wordt voorzichtig laagje voor laagje verwijderd met de microkristallen. Dit is een zeer intensieve peeling die heel gecontroleerd kan worden uitgevoerd. De doorbloeding en celvernieuwing worden gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat nieuwe, jonge huidcellen versneld worden aangemaakt en dat ook de aanmaak van collageen en elastische vezels wordt bevorderd. Oneffenheden, grove poriën, acné, pigmentvlekken, fijne lijntjes en littekens worden aanzienlijk verminderd. Na de behandeling is huid gladder en egaler.

Voor een goed en langdurig resultaat wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan in kuurvorm. Een kuur bestaat uit drie tot zes behandelingen die elke twee tot vier weken worden gedaan. Dit is ook afhankelijk van uw huidtype en problemen die worden behandeld. Na een kuur kan om de acht tot twaalf weken een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.

Pigmentatie peeling

Lightening lift level I
Deze peeling behandelt oppervlakkige pigmentatie, zonbeschadiging, donkere vlekken en ongelijke huidteint. Dankzij een goede combinatie van werkzame stoffen licht de huid op en wordt de huid verstevigd. De formule heeft een 15 procent blekende werking om de blokkade van melatonine in de dieper gelegen huidlagen aan te pakken. Op basis van: 50% Melkzuur en Kojic peeling.

 

Lightening lift level II
Deze peeling behandelt matige tot ernstige pigmentstoornissen. Deze behandeling kan alleen worden ondergaan na de Lightening lift level I-behandeling. Op basis van: 50% lactic en kojiczuur versterkt met 25% retinol-en 25% kojic Enhancer

 

Cosmelan Peel
Deze peeling is één van de beste behandelingen voor ernstige pigmentstoornissen zoals melasma (zwangerschapsmasker).  De behandeling is doeltreffend in het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes (van huidtype 1 t/m 6). Door de behandeling wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Het is al ruim 25 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentatie. Op basis van: Amalan, kojiczuur, fytinezuur,ascorbinezuur.

 

Perfection lift level III
Deze peeling is geschikt voor gevorderde huidveroudering, maar ook voor de huid die last heeft van pigmentatie en acné. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging door zonlicht, een vale, gevlekte, ruwe of verstopte huid, en fijne lijntjes en rimpels. Deze peeling geeft een heftige vervelling die drie dagen na behandeling begint. Hierdoor treedt regeneratie van nieuwe cellen op en wordt de collageenproductie gestimuleerd voor een jongere en gezondere huid. Deze peeling kan alleen worden ondergaan met de juiste voorbehandeling. Op basis van: een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol.