OVER AMRANI BEAUTY SOLUTIONS

Laagdrempelige behandelingen voor een eerlijke prijs

Waarom Amrani?

Ervaren professional
Fatima el Amrani heeft ruim vijftien jaar ervaring als huidspecialist en doet haar best om volledig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

Behandeling op maat
Bij Amrani Beauty Solutions kijken we naar wat bij u past. Daarbij zijn privacy, rust en aandacht altijd onderdeel van onze behandelingen.

Openingstijden

Alleen op afspraak

Magesloten
Digesloten
Wo13:00 - 18:00
Do13:00 - 21:00
Vr10:00 - 18:00
Za10:00 - 18:00
Zogesloten

INTAKE EN HUIDANALYSE

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij Amrani Beauty Solutions dan wordt u eerst uitgenodigd voor een huidanalyse. Bij ons is een huidanalyse altijd kosteloos en vrijblijvend. Lees meer.

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met Amrani Beauty Solutions. Maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar via: 071-8884073*. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via het contactformulier op onze website. Voor vragen kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen.

NIET NAGEKOMEN AFSPRAKEN

Bent u verhinderd en moet u de afspraak afzeggen of verplaatsen? Laat ons dit dan minimaal 48 uur vóór de geplande afspraak weten. U kunt hierover telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Afspraken die niet worden nagekomen of te laat worden afgemeld, brengen wij in rekening.

*Indien wij uw telefonische oproep niet direct beantwoorden, zijn wij wellicht bezig met een behandeling. U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Hartje Leiden

Op loopafstand van het Centraal Station, parkeerplaatsen en het winkelcentrum van Leiden. Vanaf de parkeerplaatsten Haagweg en Morspoort is de praktijk per bus of te voet te bereiken. Klik hier voor de route of scroll verder voor de adresgegevens.